EPV Alueverkko Oy sulautuu yhdeksi yhtiöksi

EPV Energia Oy:n kokonaan omistamat tytäryhtiöt EPV Alueverkko Oy ja EPV Tuotantoverkot Oy sulautetaan yhdeksi yhtiöksi 1.1.2019 alkaen.

EPV Alueverkko Oy:n ja EPV Tuotantoverkot Oy:n hallitukset ovat 23.5.2018 hyväksyneet ja allekirjoittaneet sulautumissuunnitelman, jonka mukaan EPV Alueverkko Oy sulautuu EPV Tuotantoverkot Oy:öön. Sulautuminen on rekisteröity kaupparekisteriin 6.6.2018.

Sulautumisen vastaanottavan yhtiön verkkoliiketoiminta jatkuu 1.1.2019 alkaen nykyisellä Y-tunnuksella 2002112-4, mutta EPV Alueverkko Oy nimellä.

Muutos ei edellytä asiakkailta, alihankkijoilta tai sopimuskumppaneilta toimenpiteitä. Mahdolliset sopimusmuutokset tehdään EPV Alueverkko Oy:n toimesta vaiheittain vuoden 2019 aikana ja yksityiskohdista informoidaan asiakkaita ja sopimuskumppaneita hyvissä ajoin etukäteen.

Tulevaisuudessa asiakkailla on mahdollisuus saada kaikki palvelut yhdeltä yhtiöltä, EPV Alueverkko Oy:ltä. Sulauttamisella tehostetaan sisäisiä prosesseja sekä selkiytetään toimintaamme ja pystymme tarjoamaan tehokkaampaa kokonaispalvelua.

Lisätietoja:

Jukka Rajala EPV Alueverkko Oy:n toimitusjohtaja, 040 5545 970