Haemme alueverkkoinsinööriä suurjännitteisen jakeluverkon kunnossapito- ja projektitehtäviin Seinäjoelle

Kiinnostaako sinua työskentely yhdessä merkittävimmistä kotimaisista sähkönsiirtoyhtiöistä?

Haemme alueverkkoinsinööriä suurjännitteisen jakeluverkon kunnossapito- ja projektitehtäviin Seinäjoelle.

Toimintamme perustuu pieneen asiantuntijaorganisaatioon ja tulet vahvistamaan meillä jo olemassa olevaa hyvää neljän hengen tiimiä.

Työtehtäväsi koostuvat sähköverkon rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon liittyvistä suunnittelu-, tilaus- ja valvontatehtävistä.

Hakijoilta toivomme tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa, esimerkiksi insinööri (AMK). Hae tehtävää rohkeasti, vaikka sinulla ei vielä olisi sähköasema- ja/tai voimajohtoasioista kovin paljon kokemusta. Ennen kaikkea odotamme valittavalta henkilöltä halua ja kykyä kasvaa ja kehittyä alan huippuosaajaksi. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työtehtäviin sekä kykyä toimia itsenäisesti. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi. Tehtävän hoito edellyttää matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää uutta mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Seinäjoella, jonne rakennamme juuri aivan uutta toimistorakennusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa EPV Alueverkko Oy:n toimitusjohtaja Jukka Rajala, puh. 010 505 5038.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään viimeistään 22.8.2021 TÄÄLLÄ

EPV Alueverkko lyhyesti

EPV Alueverkko on yksi merkittävimmistä kotimaisista sähkönsiirtäjistä. Se on alueellinen verkkoyhtiö, joka siirtää sähköä ja hallitsee sähköverkkoja. Yhtiö siirtää sähköä Fingridin kantaverkosta ja voimalaitoksilta alueen muille verkkoyhtiöille ja suurteollisuudelle. EPV Alueverkko investoi ja kehittää verkkoa pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti, jotta se vastaa asiakkaiden siirtotarpeisiin sekä kasvavaan uusiutuvan energian tuotantoon. Asiakkaita ovat jakeluverkkoyhtiöt, suurteollisuus ja energia-alan tuotantolaitokset. Yhtiö toimii Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla sekä Pohjois-Suomessa. EPV Alueverkko on perustettu vuonna 1993. EPV Alueverkko on EPV Energian 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö. epaold.award-life-power.epv04.wphost.fiwww.epv.fi